Cirkus Arena 2018

Anmeldelse: 6 ud af 6 stjerner

Cirkus Arena har et væld af virkelig dygtige artister, hvor man som tilskuer, i det store velbrugte cirkustelt, imponeres dybt. Så meget disciplin, leg og spilleglæde lyser ud af alle artisterne. Dog føler man lidt med Clemens, der som klovn, hænger lidt med mulen over det

svigtende publikum her i hedebølgen. Forestillingen og teltpladsen er så stor, at man næsten tror det er løgn, når man ser hvor mange cirkusvogne og mænd, der er ansat til at opsætte det enorme cirkustelt. Så skynd jer nu afsted – det kan ikke sammenlignes med Netflix og kuglegrill – det er så FLOT!!!! Showet er mega imponerende.

Vi er nemlig tre blandt publikum, og tilsammen rammer vi de seks anmelder stjerner. For min datter på 6 år ville give 10 stjerner, og vi andre 5 og 6 stjerner. Min datter var helt vild, specielt med hestenumrene – udført af de to Baldoni prinsesser, Laura og Charmaine Berdino – og sikke en magi. Deres bror, kronprinsen Patrick Berdino, er også noget af en stjerne, og der er absolut håb for cirkusgenren med så meget dansk talent med de fire unge Berdinoer. Men tydeligvis er der hentet stjerneartister fra udlandet. F.eks Juan Pablo Martinez, den fuldstændig fantastiske, mexicanske jonglør, der sprængfyldt af energi charmede os, så vi talte om ham længe derefter. Showet ville have løftet sig med et slags dansende, springende og hoppende intro- og outro nummer med ham og de andre artister. Sikken de kan, og man forestiller sig nogle sjove fester, de må have.

Dyrene – smukkest ville elefanterne være i leg med vand og mere frihed -i pausen står de smukt i solen. Nummeret er godt, og jeg tænker over, hvor meget de går igennem, og om det er et ok liv. Hundene i Patrick Clarrison showet ser virkelig ud som om, de nyder det, og vi griner meget. Hestene hos Berdoni søstrene er bedst i den friere leg – for ja, naturligvis skal dyr have et godt liv, og det tror jeg også på artisterne giver dem. I fremtiden, mon Arena så beholder numre med elefanter?

Rudi Althoff er imponerende. Vi var også helt vilde med det flotte astronautnummer, smukt udført af Lazlo Sindet og også flot af Tro Angels og sikke klovnen Jimmy Folco er en stjerne; og vi frydes.

De smukke Bingo Circus Theatres er virkelig også flotte og seje, og man når næsten ikke at se, alt det de kan – wow, dem vil jeg være!

Tillykke til hele holdet – vi vil se mere hop og spring og følge alle jeres forestillinger i fremtiden.

Anmeldelse: 6 ud sf 6 stjerner

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *