Cirkus Arena – Cirkus i følge Bubber

Anmeldelse: 6 ud af 6 stjerner

Cirkus Arena har I år lavet et overflødighedshorn  af fantastiske artister, så man gisper, frydes og føler sig forkælet og opløftet i flere dage efter. Tillykke til Cirkus Arena og Cirkus i følge Bubber.

Flere gange stod publikum op og klappede især ved de frygtindgydende 5 motorkører Diorios, der får en til næsten ikke at kunne holde det ud . For det er som at se på en stor blender, hvor man lige blinker og smask er de alle blevet til ketchup – men Gudskelov ikke. Het utroligt de tør og kan – det er altså et helt utroligt nummer.

Ligeledes med de de Keplov Sisters – man har ret svært ved at se en fremtid for de to purunge piger, hvoraf især storesøsteren bærer sin søster på tæerne og andre måder som man ikke troede muligt, og man tænker – holder de til det ?

Det er en farlig business og nøj hvor de kan. Alle artisterne var uovertrufne, men var det ikke for min 7 årige der syntes af klovnen Jimmy Folcos hajnummer var det bedste, så kunne man i den grad godt tænke sig mere magi fra ham – men sikke han har udvalgt artisterne godt. Bubber var så sød og charmerende som Bubber er – men det ville have været en fryd at se de to lave noget flot i sammen – for jeg er sikker på det ville have fået os alle og og klappe også.

Heste og kameler – det var flot, men egentlig så har Cirkus Arena klaret rigtig flot at sende Elefanterne på pension – og måske burde de også lade dyrerne gå – for vi havde lidt en fornærmelse af at have set det før – og forkælede som vi var, var det lidt kedeligt. Dog var Andrejs Fjordorovs due og hunde nummer altså virkelig flot – og det var alle alle dyrenumrene.

Jeg kan på det varmeste anbefale at gå i Cirkus Arena – det var så flot og tusindvis af tak til hele holdet.

I kan se mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *