Cirkus Arena – Cirkus ifølge Bubber 2

Anmeldelse: 6 ud af 6 stjerner

Cirkus Arena har gjort det igen i år – og i år er det 65 års jubilæum. Sikke en forestilling, med charmerende værter og vidunderlige artister fra hele verden, Fyldt med glæde og varme, blev vi ført af Bubber og Julie Berthelsen, gennem en helt forrygende god aften. Hele familien havde en fest, da vi var til premieren på dette 2022 jubilæumsshow: Cirkus ifølge Bubber 2.

Aftenen var vel indledt, med en tur gennem cirkusteltets forskellige boder. Her finder man alt. Og netop alt lige fra popcorn, drikkelse, lune churros osv, bliver serveret af artisterne. Det er magisk at være i cirkus, med al den disciplin og hjerteblod. Man bliver mødt af cirkusdirektøren, både når man ankommer og i pausen.

Selve showet var fyldt af flotte trikotter og masser af hårlak. Undervejs bliver man imponeret af cirkusorkestret, Bubber og Julie, som bogstaveligt talt går i blandt publikum, utroligt dygtige artister og en masse humor.

Tak for en fanstisk aften, jeg kan ikke vente med at se næste års show.

Forestillingen var en skøn festlig forestilling, med det fantastiske ukrainske bomstærke par Duo Costache, Allan Sulc, den fuldstændigt vilde jonglør, Flying Wulbers luftakrobater, der sprang i luften, som var de fisk i vand, Patrick Clarridons Hots Dogs, med bjæffende hunde, Smukke Laura Berdionos imponerende synkrone heste, nuttede ponyer og Jimmy Falco, den skøre flabede klovn, som faldt helt i børnenes smag og den seje dansetrup Atai Truppe, til tonerne af Julie Berthelsens smukke sang – nice.

Det var en ganske vidunderlig aften og hele familien følte sig vildt forkælede og det var en sand vitamin indsprøjtning af glæde, samvær, fest og farver,

Et kæmpe tillykke til Cirkus Arena, Det var en fryd at nyde jeres fantastiske forestilling.

Tak til hele holdet hos Cirkus Arena.

Skynd jer i cirkus. I kan booke billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *