Cirkus Arena – Cirkus ifølge Julie og Bubber 3

Anmeldelse: 6 ud af 6 stjerner

Igen i år og måske med en følelse af endnu mere i år, er vi alle enige på tværs af 3 generationer : Cirkus Arena var fantastisk!!!

Mageløst og stående, klappende efter flere acts, så er vi helt oppe at ringe. Artisterne stråler og er springklare i hvert et act. Charme, selvtillid, muskler, spilleglæde. Vi sidder i salen. Vi jubler i salen. Vi hepper på Steven Ferreris, der insisterer på at genoptage og vinde på linen og vi hepper på jonglør, Michael Ferreri, der bryder sin egen rekord med bold nr. 10. Teltet koger og vi føler med de optrædende, der tydeligvis af og til, har hjertet hamrende uden på kroppen, den vildeste koncentration sætter ind og alle jubler med når nogen lykkedes ved andet forsøg efter et første kiks, det er livsglæde. Men hele tiden kan man kun applause, den iver til at være mere springklar til at lave temmelig vilde stunt, og af til får man selv manegen virkelig tæt på. Heste og ponyer, der stormer rundt i managen, ved Karsten Bardino.

Vi er med Cirkus Arena og hepper på alle de charmerende artister, startende med: Skønneste vidunderlige Julie Berthelsen og Springklare Bubber, samt hele det vidunderlig menageri og strålende seje cirkusartister. Især var vi vilde med dødshjulet med Ortiz, og børnene grinede vildt med klovnen Jimmy Folco. Vi råbte og jublede alle på skift i et sammensurium af : ” det var dog utroligt, bravo, piiiift …”og ofte i stående klapsalver efter flere akter. Frontstage charmerende betjent af cirkus artister, sødt, salt og saftigt i pausen. Tillykke med de 65 år Cirkus Arena.

Tak til hele holdet:

Jimmy Folco, Ortiz, Michael Ferreri, Duo Costache, Karsten Berdino, Jimmy Saylon, David Hammarberg, Steven Ferreri, The Jasters.

WWW.ARENA.DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *