Cirkus Jul

Anmeldelse: 4 ud af 6 stjerner

I Ballerup er der i år et kæmpe flot område, fyldt med børn og forventningsfulde cirkusgæster – det er Cirkus Jul. Cirkus jul kombinerer kendte børnebogskarakterer som Orla Frøsnapper, Næsehornet Otto, Cirkeline, Mustafa fra Mustafas kiosk og Vitello, når de sammen går på scenen i en fortælling og juleglæde og magi . Vi kender karaktererne fra børger, film og TV og de omgives af en lille cirkusfamilie, hvor de voksne har svært ved at omfavne julen, og de hjælpes på vej af deres datter, og en vidunderlig lille børnenissehær.

Cirkus jul er et meget imponerende foretagende, der mest af alt ved ankomst ligner klassisk cirkus, med ikke blot et kæmpe telt, men en hel plads fuld af mindre telte med højtlæsning, smukke merchandise ting og mad. Det er absolut flot både at ankomme, gå rundt på pladsen og at sidde inde i selve det store cirkustelt. Skønt er det, at være mange sammen og en fryd er det at høre børnene råbe af glæde af og til. Selve stykket er mere et lille teaterstykke, med en vidunderliug dygtig og smidig Cirkline, Sunniva Byvard. samt et dejligt orkester og charmerende karakterer. Selve stykket er måske ikke så stort i sig selv, men sammen med skattejagten uden for cirkusteltet og de flotte ting man kommer til at købe – ja så er det absolut en dejlig oplevelse af se cirkus jul.

Tak for en skøn forestilling !!!!

Så skynd jer at gå ind og bestille biletter her

Tak til hele holdet

De skønne spillere
Arian Kashef, Carsten Svendsen, Sunniva Byvard, Michael Slebsager og Carl-Christian Riestra,
Den flotte scenografi og kostumedesignet i Cirkus Jul står Torden & Lynild for, ved scenograf Sigrid Bennike og industriel designer Sebastian Tingkær komponisten er skønne Jeanett Albeck ,
Peter Hellemann kapelmesteren , og forfatteren
Tomas Lagermand Lundme har skrevet stykket sammen med instruktøren Martin Lyngbo – tak til alle også Saxo, Aarhus Teater og Muskelsvindfonden .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *