Disney on Ice -Royal Arena

Anmeldelse 4 ud af 6 stjerner
Disneys berømte animations og tegnefilm kender vi alle: Frost, Skønheden og Udyret, Den lille Havfrue – Anders And, Minnie og Mickey . På isbanen som scenen er i Royal Arena, hvor Disney on Ice netop har gæstet, skøjter vidunderligt, et stort hav af absolut dygtige skuespillere i form af dygtige iskøjtere fulde af mod og livsglæde. Synkroniseret til hinanden, men også i bevægelser til den båndede version af de berømte sange og scener fra de dansk indsunget og dansk indtalte scener- ja så alting lyder præcist som vi husker det. Scenerene skøjtes og spilles på den store isbane og smukke billeder opstår og man får helt vind i håret når de drøner rundt på isen – flot er det.
Er man tæt nok på, kan man godt se at de på ingen måde kan tale dansk på scenen, men deres mimik og især på lang afstand kan virkelig ligne figurerne – de gør det godt. I de store rørstrømske reprisenumre, er det svært ikke at blive berørt.

Hele holdet gør det rigtig flot – og man indføres lidt mere i den amerikanske kultur med dyrt merchandise og snacks til langt over eller dyre nok cirkus priser. Showet er utroligt og bedst fungerer Den lille Havfrue og scenerene fra Frost – men mon ikke vi hver især har vores yndlings film. Sidste år var der fantastiske scener fra Løvernes Konge. Men poetisk æstetik er stedet og oplevelsen ikke – men det er helt klart en flot oplevelse og jeg kan på det “varmeste” anbefale en tur på isen med skøjter selv og så hjem og se Disneyfilm – eller næste gang -at skynde jer ind at se Disney on ice.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *