Disney on Ice

Anmeldelse : 4 ud af 6 stjerner

Bag Disney on Ice ligger der uden tvivl et kæmpe stykke arbejde, som her i København, desværre får præg af en pengemaskine. En produktion af merchandise til 8 dobbelte priser af Circus Arenas – og Danmarks dyreste popcorn til 100 kr og is der koster 110 kr. Så krymper man allerede tæerne, og tænker gudskelov for, jeg kun lovede mit barn en ting – for programmet i sig selv koster 80 kr.Det virker nu, som der er flere forældre, der hjertens gerne vil give sine børn den fulde oplevelser, og der er ikke et barn der får flip – så det er jo godt. Dog havde deres cafe mere danske priser – så det har nok været Forums egen.

Hele oplevelsen tæller – og det er stort ja – det er i Forum og sikke de kan. Is, lys, lyd, og et kæmpe hold er fløjet ind. Der var gang i alle lamper og blink- og rigtig flotte store rekvisitter og kostumer og hele billeder- I hvert fald når det gælder de store scener – det er der jeg røres mest. Når store flokke af okser galoperer over savannen, eller hen mod slutningen, når der fyres op for Frosts smukke univers – så løfter poesien sig mest. Resten ramler mere ind i en industri – som måske børnene holder af, men mere virker som reklame for Disney eller pauseklovne – dog er alle utroligt dygtige – og jeg holder af de få gange de faldt på isen, for igen at rejse sig – sjovt nok rammer det mig i hjertet – og specielt lige i klimakset af Elsas “Let it Go” sang faldt hun –  det gav en nerve og et ægthed, som Disney on Ice gerne må skrue op for. Hjerteblodet – som uden tvivl er der – men der er led i kæden, som gør at det bliver en industri og intet led i kæden, er stærkere end det svageste led.

Flot klaret som helhed- og ja the show must go on.

Tak til hele Disney On Ice holdet.

I kan læse mere her og ellers så er der jo flere gode film af se og det er jo en del af legen – og ellers må man selv ud og spænde skøjterne på.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *