Eventyrteatrets Julekortet i Glassalen i Tivoli

Anmeldelse: 4 ud af 6 stjerner

I Glassalen i Tivoli spiller årets Juleforestilling “Julekortet” med Eventyrteatret. Det er en ganske fin optræden, af super motiverede, glade, charmerende, karismatiske og talentfulde børneskuespillere, dansere og sangere – alle på scenen gør de det godt.  Når det er sagt, så var det igen i år, svært at følge med i handlingen – der halter det lidt,på både manuskript og instruktionssiden med formidlingen.  Det er et stort flot maskineri, der går i gang, med flotte julekostumer, sminkede børn og seje danseglade børn i friske koreografier. Eventyrteatret har sin egen stil, med popsange som man synes man har hørt før og unge fulde af charme, man kan huske fra sidste år. De gør det godt børnene og man kan uden tvivl mærke, at der er et kæmpe bagland af professionelle voksne, der træner disse børn året rundt, og opsætter, skriver, komponere og producere flere opsætninger, klasser og holder styr på hele menageriet.  Men jeg savner måske lidt mere, at børn må være børn – sårbare og ærlige. Universet som helhed – kunne være mere poetisk.

Til tider blev jeg rørt, når man hørte sangen om, hvorfor et julekort var vigtigt, og spillerne var virkelig dygtige . Overordnet set, så er det en flot opsætning, som især er sjov at se, om man kender de medvirkende, eller vil ind og se en lidt kortere forestilling, mens man er i Tivoli, for her er forestillingen 1 time lang.

Jeg kunne ønske mig for næste år, at man måske kunne dykker dybere ned i sorg og smerte, så kontrasten til den glade, showtime  og timing, som børnene mestre så flot,  kunne blive mere rørende. Desuden så tror jeg det kunne være godt, at have en fortællerrolle med, så man ikke sider og føler sig forvirret som publikummer.

Tak til hele holdet – det er utroligt som I kan.  I kan læse mere, om de medvirkende og forestillingen her

Skynd jer i Tivoli – man bliver jo fuldstændig overforkælet, både i glassalen med Evetyrteatrets fine juleforestilling Julekortet  og rundt i  Tivolis snedækkede landskab.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *