Flyv af Teater Patrasket på Anemone Teatret

Anmeldelse : 5 ud af 6 stjerner
Teater Patrasket bruger løs af fantasien og hæfter minder i vores hukommelse op på ubevidste billeder, drømme, mareridts og vores forestillingsevne med teaterforestillingen Flyv under smukt tangodansende instruktion af Giacomo Ravicchio, der også har lavet den fantastiske scenografi og musik

Vi som publikum kommer ind og står i kø, får en billet i et gammeldags billetpavillonen , som undervejs i teaterforestillingen forvandler sig, snurrer rundt og den er en ren pandoras æske. Dukkerne udtrykker underfundige undertrykte følelser og er en lille smugle uhyggelige og historien udfolder sig. Magisk er det og specielt er det da historiens hovereolle flyver afsted med sin elskede – men nu må jeg ikke sige for meget. Men de gode slippes fri.

Historien handler om en deform forældreløsdreng der ligner en kæmpe sumo baby. Ingen på børnehjemmet vil have ham – indtil et cirkus tager ham og bruger ham som nummer – dog falder interessen hurtigt for ham og hans nummer og man mærker hans ensomhed. Indtil en usandsynligt langbenet pige kommer til cirkus og disse to knytter bånd. Dukker udforskes – smukt lavet af dukkemager Katrine Karlsen. De to dukkefører og skuespillere fortolker deres roller smukt, musikalsk og forrygende som gamle elskende, der ikke kun danser med dukkerne, men også hinanden i næsten Chaplinsk timing, samt scenografien som på vidunderlig vis trækker en så smukt tillbage i tiden, hvor cirkus ikke altid var en rar ting, med alverdens monstre og dyr, til den helt intime scene , og sikke den også kan. Sikke vores sind kan — tak til hele holder.

Stykket er så fint og rørende og fuld af leg og magi – så skynd jer ind at se det.

Instruktion, scenografi, musik: Giacomo Ravicchio
Medvirkende: Maria Myrgård, Dirck Backer
Dukkemager, rekvisitør og dukkespilskonsulent: Katrine Karlsen
Bygger: Steen Molls Rasmussen
Teknik/lys: Peter Rasmussen

Bestil billetter her og læs mere og forestillinger her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *