Lille Frø

Anmeldelse 5 ud af 6 stjerner

Teaterforestillingen Lille Frø af Teater Fantast, baseret på Jakob Martin Strids børnebog af samme navn, er for tiden gæstespil på Anemone Teatret i København.

Historien fortælles her i teaterversionene, af de to skuespillere Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh; dukkeførere og kustoder – der skønt legende og og vidunderligt barnlige -fortæller, dramatiserer og iscenesætter fortællingen om Lille Frø. Lille Frø der laver ballade -eller var det kunst ?

Historien handler nemlig om Lille Frø, der kommer til verden skudt ud af rummet, landende i en meteorsten, midt i sin families stue. Dernæst fortælles Lille Frøs livshistorie gennem kunstværker – Tis i taske er et af hans seneste og bringer stor lykke, da ægte tis kan duftes i tasken efter forestillingen – hvor scenen omdannes til en udstilling- hvor Lille Frøs værker kan inspiceres. Teaterforestillingen, såvel som,udstillingen bringer masser af smil på læben fra både voksne og børn – da det jo er et sandt dilemma, er man kreativ eller destruktiv. Derved er hele salen i muntert humør – og det føles rigtigt berigende rart, at ikke blot har man haft en dejlig eftermiddag med sine små poder, men man har også lært om kunst af kunsten og tilmed indset at også ens lille pode er som skudt ud af en stjernehimmel fuld af talent. Flamberet Frits e og Tegn i bog – værker af stor vær

di som også Lille frø skabte.

Skynd jer hen og se den når den kommer på turne nær jer

Hip hurra til Teater Fantast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *