Mamma Mia i Tivoli

Anmeldelse : 4 ud af 6 stjerner

I koncertsalen i Tivoli, genopføres, efter 10 års pause, hit musicalen Mamma Mia – med de berømte Abba sange af Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus, efter filmen af samme navn. Det er produktionsselskabet PER SE, der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark, importeret fra London – skrevet af Catherine Johnson og instrueret af Phyllida Lloy

Annette Heick spiller og synger sig her mere og mere ind i vores hjerter, som den kvindelige hovedrolle Donna – der har levet over 20 år, som enlig forsørger af datteren Sofie- og hurra for det vidunderlig talent Mathilde Zeuner Nielsen som er ganske rørende og bringer liv til scenen.

Donna og Sofie bor smukt på en Ø i grækenland og driver et lille Hotel, som danner rammen om hele fortællingen, som mange nok kender fra filmen. For Sofie skal giftes med Frej og har bag om sin mors ryg, inviteret tre “fædre” fra sin mors dagbog med til sit bryllup, for at finde ud af hvem der mon kunne være hendes far. Det skaber en del romantisk tumult og forløsning og sangene som vi kender dem, bliver flittigt brugt og sunget. Skønt er det at høre Jesper Lundgaards soloer.

Stykker ligner til at starte med i den grad filmen og man kan godt komme til at savne Meryl Streep og det ægte blåt glimtende hav, men som tiden går og Mark Thompsons scenografi åbner og lukker sig, stormer frem på scenen, et hav af vidunderlige unge mennesker – hurra for de godt skårede unge mænd i dykkerdragter. Koreografien af Anthony Van Last og og også resten det ungdommelige pulserende ensemble som helhed, banker liv i den grånende sal – ja for ensemblet er som helhed skønt. Som stykket og handlingen skrider frem, kommer man til at imponeres over alle medvirkende. Ikke mange børn er blandt publikum i salen, men er man selv som voksen hook på at se stykket, så er det en sjov ting at tage sit barn med til. Børn er tilladt fra 8 år af.

Tivoli er jo smuk og har man lyst til ren underholdning og intet mindre en en god gang Abba og lidt underholdning som ikke stikker så dybt – så er d Mamma Mia en god oplevelse .

Tak til hele ensemblet og holdet bag,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *