Robin Hood på Folketeatret

Anmeldelse 5 ud af 6 stjerner

På Folketeatret i København spiller for tiden, den berømte fortælling om Robin Hood, i dramatikeren Ken Ludwigs sjove forklædning.

Instruktøren Frede Guldbrandsen svinger os vidunderligt gennem en rigtig skøn forestilling, med masser af hints til den engelske kultur og spillestil. Med Julie Forchhammers fantasifulde, vovede, både simple og overfede scenografi, forføres vi ind i det Sherwoodske fantastiske univers, af intet mindre end, et helt hold top charmerende skuespillere og tre skønne musikere med alverden bedste hits i middelaldertoner – hatten af for det.

Forestillingen er hverken for blæret eller for farlig, bare rigtig dejlig sjov, skøn, frisk og frejdig. Alle med barnlige sjæle, var i absolut varme og hjerteligt underholdte hænder, fra start til slut. Skønne Christoffer Læssø som Robin Hood . …., ja alle spillerne var temmelig ikonisk dejlige, tak for det.

Tillykke og tak til hele holdet. Skynd jer at bestille billetter her https://www.folketeatret.dk/shows/robin-hood/

Dramatiker: Ken Ludwig

Oversættelse: Henrik Lykkegaard

Instruktion: Frede Gulbrandsen

Scenografi: Julie Forchhammer

Kapelmester: Jullie Hjetland

Musikere: Kirstine Lindemann, Hans Find Møller

Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *