Teaterforestillingen “Barnevognen”

Anmeldelse:

Barnevognen er en sød og kær småbørnsteaterforestilling, der opføres på Riddersalen på Frederiksberg. Med en eventyrlig barnevogn, og et velkendt univers, der nu er set fra børnenes perspektiv – på en mere eventyrlig og magisk vis. Det får børnene til at tænke og fantasere og nikke genkendende. Det gør man også som mor, og da lilleputteungen vågner helt betuttet fra søvnen, er børnene i salen også bare helt forelskede i den lille Karl Henning – som er en dukke. Der er masser af dukketeater i

barnevognen – og kamillete og bangebukse, der skal tørres. Og som voksen er der masser af minder at svømme hen i – og så dejligt at alle små helt klart også genkender billederne, der dannes undervejs. En skøn forestilling helt bedårende spillet af Ragnhild Kaarsgaard, skrevet af Signe Birkbøll og med dukkeføreren Erik Olsen gemt på scenen. Magisk scenograferet af Dorte Holbek og dejligt instrueret af Kamilla Bach Mortensen.

Den er for de små  fra 1 1/2 -4 år- men jeg havde en lidt for stor 5 årig med som også var helt opslugt – og jeg tror børn elsker den tid, med sut og ble og put og hygge og derfor elsker at se et teaterstykke om det. Hvad der helt præcist foregår i børnenes tanker ved vi ikke, men det synes jeg netop stykket rammer så fint.

I kan læse mere på Riddersalens hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *