“Vild” med Meridiano og Anemone Teatret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teateranmeldelse:

Vild er en vidunderlig enkel og rørende dukketeaterforestilling. Simpel, poetisk og så menneskelig almen, med en handling, der berørte mig så meget, at jeg 5 minutter inde i stykket havde tåre trillende og igen til sidst ved stykkets afslutning.

Stykket handler om barnet Frida, der ikke vil forlade sit elskede træ, for at flytte ind til byen. Hendes hjerte banker med træets, akkurat som hendes mors hjerte bankede med hendes, da hun gravid med Frida, fødte hende under træet. Frida er et med træet. og elsker at sidde i det, hun vil ikke ind til byen og væk fra træet.  Et enkelt og genkendeligt tema fra børnenes univers, set med en voksens øjne, eller var den voksnes fortælling om hende selv som barn, eller blot barnets stemme ? For som voksen, sker det ofte det strejfers os, om det vi gør, er det hele værd ? For hvis skyld lever vi i byen, for hvis skyld forbruger vi, for hvis skyld gør vi karriere ? Fridas verden ser vi på scenen, som en poetisk dukke. Forfatter, instruktør, scenograf og komponist: Giacomo Ravicchios datter, sad til premieren i salen blandt publikum og sang i stilhedmed. Det tydeligt for mig at se,  fra hvem dukken Frida havde fået sit smukke udtryk.
Alle sjæle i salen,  var tydeligvis tryllebundet af Frida og hendes verden i VILD. Der er nemlig noget for alle aldre – og er stykkets er sat til 3-99 år .Stykket handler om enheden med naturen, livet, døden. forfædre og alderdom – og alle der elsker – bør se dette stykke. Meridiano Teatret mestrer poesiens univers, ved at skabe smukke billeder med lys, skygger og musik, der som altid går lige i hjertet.

En absolut vidunderlig forestilling for alle aldre og 5 store stjerner til Meridiano på Anemone Teateret. Det er Meridiano Teatrets 20 års jubilæums forestilling og tilfældigvis også deres 20ende. Det siger noget om hvor meget blod, sved og tåre teater kræver; hvis et så magisk og smukt teater, i gennemsnit skaber 1 forestilling om året.

Et kæmpe tillykke til teatrets verden med Meridiano Teatrets forestilling VILD på Anemone Teatret.

Køb billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *