Velkommen

Her på siden anmelder vi børneteater, samt andre kulturelle oplevelser for hele familien. Vi ser forestillinger for børn i alle aldre, og skriver om hvorledes hele oplevelsen er. Hvor I kan købe billetter og om I må skynde jer alt hvad I kan, at sikre jer en plads i salen.

Hvis I er et teater, cirkus, forlystelser eller lignende, så send os et par billetter, for vi tager børn og flere generationer med ind når vi anmelder.

Har du noget på hjertet – så skriv til os!

Med kærlig hilsen

Karen Reinhold Bjørkøe

www.livingmama.com 

karen@livingmama.com

Shakespeare Live på Kronborg 2020

Her ses Ofelia i slotsgården fint spiller af Kim Bergkvist

Anmeldelse 3 af 6 stjerner

Smukt er der på Kronborg i Helsingør og en dejlig idé er det med uddrag af Shakespeares verdensberømte Hamlet, rundt på slottet. Men det var desværre en lidt slatten oplevelse Det virkede som om skuespillerne ofte var pinligt berørte. Måske er det omstændighederne, der gjorde det, LED lyset i alkymifaskerne, at man som publikum først når frem, lige som det slutter, fordi det er svært at finde. Ideen og holdet er fint og godt. Stykket og omstændighederne fantastiske. Men hvor er der meget viden, der går tabt og måske man kunne lade skuespillerne involverer sig langt mere i stedets fortællelse, daglige liv og historiske vendepunkter. Det er selvfølgelig forvirrende at Shakespeares figurer kun er en frifortolkning af Saxos og vikingetidens Jydske Prins Amlet og dermed kun er fiktive karakterer i de historiske dense omgivelser Men man kunne vække Holger Danske, indføre fortællerkarakterer i datidens kostumer; en soldat, en kokkedreng, en prins….som gæst vil man gerne se mere, høre mere, samt føres hen hvor det sker. Dejligt at de mere børnevenlige aktiviteter er på dansk, men vi vil have mere røg i køkkenet, skørter på trapperne og live der virkelig giver røg og damp. Op på hesten igen – og skrig op for lydkulissen og teater blodet. – vi vil gerne bede om en portion mere – tak.

Tak til hele holdet

Hamlet: Benjamin Stender, Luke McQuillan
Claudius : Anders Petersen, Kevin Kiernan Molloy
Gertrude : Maja Muhlack, Amanda Elizabeth Rischel
Ghost:Barry McKenna
Ophelia : Malene Pixie Rasmussen, Kim Bergkvist
Polonius…..Andrew Jeffers, Barry McKenna, Sune Vibæk Svanekier
Laertes :Michael Worthman, Karim Theilgaard
Yorrick : Alex Lehman, Oscar Rödsgaard
Dubleanter: Pejman Khorsand-Jamal, Peter Thieme,
Rasmus Hougaard og Julie Lund

Koncept, forfatter, instruktør: Peter Holst-Beck
Forfatter, instruktør : Barry McKenna
Fægteinstruktør: Andrew Jeffers
Produktionsleder:Maria Christensen
Kostumedesigner: Hanne Mørup
Rekvisitter og kostumer: Bent Jørgensen
Videodesign og lyd:Jeppe Lawaetz